Начин на провеждане

Начин на провеждане

Обучението е организирано по следния начин:

 • Получавате учебен комплект на хартия.
 • Имате достъп до специално разработени видеа с подробни обяснения от британски и български преподавател за всяка страница от Вашия учебник. Докато гледате тези видеа, правите упражненията на хартия. Достъпът до тези видеа е неограничен в рамките на периода за изучаване на съответната тема. Можете да ги гледате по всяко време на денонощието и колкото пъти искате.
 • Думите и граматиката получавате в допълнително помагало с превод и разяснения на български, а за по-лесно научаване, можете също да ги слушате и повтаряте докато гледате видеата за бързо запомняне на новите думи.
  Вижте пример с видео материалите за урок 7 от ниво А1.1 тук.
 • След като изгледате видео материалите, ще имате консултация с преподавател в реално време. За нея ще трябва да подготвите упражненията за самостоятелна работа. По време на тази консултация ще разберете верните отговори на упражненията от тетрадката. Преподавателят ще обясни отново най-важните неща от изучавания материал и ще правите упражнения за слушане и говорене както в реална класна стая. Тези консултации са предварително насрочени и се посещават от всички курсисти в групата едновременно.
 • За да бъде още по-пълна комуникацията между преподавателя и курсиста, Вие ще прочитате и изпращате всички по-важни тестове на преподавателя си под формата на гласови съобщения. По същия начин ще изпращате и своето мнение по различни въпроси от урока. Така преподавателят ще знае точно с кое срещате затруднение и ще може да Ви го обясни по време на онлайн консултацията.

Обучението в Classroom.bg не е дистанционно обучение, в което Вие сам да се справяте с дадената Ви информация. Нашето обучение е изградено на постоянна комуникация между курсиста и преподавателя, така че да може да се подобрят всички езикови умения на курсиста чрез индивидуален подход към него.

Комбинирането на видео уроци и консултации с преподавател в реално време предоставя на курсистите ни свободата да работят върху материалите по всяко време, да гледат уроците колкото пъти искат и да не се съобразяват с темпото на останалите в групата.

Видове обучение според броя ученици

Classroom.bg предлага следните видове обучение:

 • Индивидуални уроци (преподавателят работи само с един ученик)
 • Полуиндивидуално (група от 2ма или 3ма ученици)
 • Групово обучение (от 4 до 10 ученика)
 • Корпоративно (обучение на голям брой ученици от една и съща фирма с преференциални условия)

Как да се запиша за онлайн курс?

 1. Попълнете нашата регистрационна форма
 2. Настройте профила си (Вашият имейл адрес, пощенски адрес и телефонен номер ще използваме само за връзка с вас. Те няма да бъдат видими от останалите курсисти).
 3. Заявете участие в някой от нашите курсове.
 4. Наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения в регистрационната форма телефон / имейл, за да уточните кога Ви е удобно да посещавате занимания, каква форма на обучение предпочитате (индивидуално или групово) и кога може да участвате в пробна онлайн консултация с наш преподавател.
 5. След като се уверите, че предлаганата от нас услуга е точно това, от което имате нужда, извършвате плащане на желания от Вас курс и учебен комплект (по банков път, e-pay, pay-pal, или MoneyGram).
 6. Получавате учебен комплект по пощата или чрез E-cont и достъп до заниманията на съответната група.
 7. Посещавате заниманията и се забавлявате неимоверно.
 8. След края на курса получавате сертификат. За целта трябва да сте присъствали на минимум 80% от заниманията с преподавател и да издържите финалния тест.

Какво е необходимо за курса?

 • Компютър за достъп до виртуалната класна стая
  (компютър с Windows или Mac, може дори таблет или смартфон)
 • Слушалки с микрофон
 • Връзка с интернет (по възможност добра)
 • Желание и малко свободно време

Демонстрационни видео клипове

Вижте нашите цени и оферти

people in an online english course