Английски език онлайн в група

30% отстъпка
при записване на пълния курс до 30 септември

или
139 лв за учебника и първите 3 седмици обучение


Обучението по английски език в Classroom.bg Ви осигурява изключителна гъвкавост и ефективност при учене.

 • Не губите време в пътуване и избягвате допълнителни физически контакти с други хора.

 • Не се тревожите как ще наваксате, ако пропуснете занимание или ако не сте напълно концентрирани след края на работния ден, защото видео уроците са постоянно на Ваше разположение. Освен това имате пред себе си хартиен учебник, в който можете да си попълвате всичко.

 • Видео уроците Ви гарантират високо качество на преподаване и в тях имате на свое разположение британски и български преподавател едновременно.

 • Всяка седмица участвате в специално занимание за говорене и писане на английски, за да можете наистина да започнете да комуникирате.

В Classroom.bg получавате максимално много стойност и възможно най-голяма свобода докато учите.

Учете онлайн в удобно време и място, и подобрете уменията си за говорене!

Какво получавате в онлайн курсовете по английски език?

Основни компоненти:

 • Учебен комплект на хартия с безплатна доставка за България.
 • Видео уроци с разяснения на български и английски език по всяка страница от учебния комплект. (От 88 до 150 видео урока в зависимост от нивото.)
 • Онлайн занимания за говорене с преподавател в група. Провеждат се веднъж седмично вечер или през почивните дни и продължават от 11 до 15 седмици според избраното ниво.
 • Дигитални флаш карти за лесно научаване на новите думи.
 • Начало на заниманията: през седмицата от 17 до 21 октомври
 • Онлайн тестове за проверка на придобитите знания.
 • Дигитален или хартиен сертификат за завършен курс.

Допълнителни предимства:

 • Безплатен входящ тест за определяне на нивото Ви помага да изберете най-подходящото обучение.
 • Учите в удобно време и място, без физически контакти с други хора.
 • Можете да се връщате на вече изучен урок, когато имате нужда и колкото пъти искате.
 • Всяко упражнение е разяснено подробно във видео уроците, където можете да проверите своите отговори.
 • Чувате автентично британско произношение в обясненията на английски език.
 • Разясненията на граматиката са на български език.
 • Създавате нови приятелства с хора на Вашето ниво на английски.

В избраното от Вас ниво получавате достъп до специално разработени видео уроци с подробни обяснения от двама преподаватели по всяка страница от Вашия учебник. Британският преподавател чете текстовете и примерите, а след него българският преподавател превежда и обяснява. Докато гледате тези видеа, правите упражненията във Вашия хартиен учебник. Имате възможност да гледате видео материалите по всяко време на денонощието и колкото пъти искате. След това, заедно с останалите курсисти от групата участвате в онлайн занимание с преподавател. Тогава правите упражненията за говорене от учебника, проверявате поставените задачи за писане и задавате въпросите си, ако нещо е останало неясно по уроците. Комбинирането на видео уроци и консултации с преподавател в реално време Ви осигурява свободата да работите върху материалите със своето собствено темпо и след това да практикувате наученото и да започнете да говорите на английски език.

30% отстъпка до 30 септември

Кого ще чуете във видео уроците?

Таня Георгиева

Таня Георгиева е филолог и преподавател по английски с 20 годишен опит. Непрекъснато следи най-новите методи и техники за преподаване. Посещава многобройни курсове и семинари. Много ценно за нея беше обучението по Творческо преподаване в Кеймбридж, Великобритания, с известния лектор Джим Скривънър. Мечтата на Таня е да помогне на колкото се може повече българи да започнат да общуват на английски език, за да се докоснат до необятното море от информация и да отворят пред себе си много врати за бъдещо развитие.

Ричард Гибсън

Ричард Гибсън е преподавател от Великобритания, завършил TEFL курс за преподаване на английски като чужд език. През последните 8 години той успешно подготвя кандидати за изпитите на Кеймбридж. Неговото автентично английско произношение ще чуете във видео уроците. Разясненията и примерите, които той дава не са извадени от дебелите граматики. Това е начинът, по който англичаните възприемат своя роден език.

За кого е подходящо обучението?

Курсовете в Classroom.bg са подходящи за възрастни, студенти и ученици от гимназиален етап.

 • Ниво 1 Модул 1 (Beginner А1.1) - За начинаещи, които никога не са учили английски или които искат да са сигурни, че нямат пропуски в основните неща.
 • Ниво 2 Модул 1 (Elementary A2.1) - За хора с базови познания, които знаят основни думи и граматика и искат да се справят без проблеми в ситуации от ежедневието.
 • Ниво 3 Модул 1 (Pre-intermediate A2.3) - За тези, които са малко под средното ниво и искат да овладеят езика в различни битови и социални ситуации.
 • Ниво 4 Модул 1 (Intermediate B1.2) - За хора със средно ниво на владеене, които желаят да постигнат свободна комуникация и знания в различни сфери на работа.
 • Ниво 5 Модул 1 (Upper intermediate B2.1) - За хора над средното ниво със стабилни познания, които искат да разширят уменията си в ситуации с по-голяма трудност.

Вземете 30% отстъпка до 30 септември!

Какво е Вашето ниво?

Направете безплатния входящ тест, като кликнете на бутона по-долу, за да разберете кой е правилният курс за Вас!

Ако сте начинаещ, не е необходимо да правите тест. Но ако вече сте учили английски език и се чудите каква част от знанията Ви са се запазили във времето, пробвайте се на този бърз тест. Докато попълвате, не използвайте помощни материали. Идеята е сами да разберете къде се намирате, а не да докажете колко много знаете. В случай че не сте сигурни в отговора на даден въпрос, по-добре го пропуснете, защото отгатването на късмет само ще Ви заблуди за нивото на Вашите знания.

Направете теста

Какво казват хората за нас?

Над 13 000 души вече имат регистрация в онлайн платформата Classroom.bg.

Вземете 30% отстъпка до 30 септември

Изберете онлайн курс по английски език