Работа при нас
станете част от екипа

Работа при нас
станете част от екипа

Искате да работите в Classroom.bg? – Няма проблем. Имаме само три условия.

1. Желание за развитие

Да кажем, че искате да преподавате английски език. Не е необходимо да владеете английски до съвършенство, или да говорите без никакъв акцент. Но трябва да искате да се развивате и да усъвършенствате знанията си непрекъснато.

Всички сме попадали на учители, които са „научили урока си веднъж“ и го проповядват буква по буква през цялата си учителска кариера. Това е основният проблем на българското образование. Аз имам две висши образование и винаги съм се изумявал от факта, че болшинството от преподавателите дори в университета въобще не обновяват знанията си. Светът днес се променя с умопомрачителна скорост. Не може да подготвиш учениците си за живота, като ги обливаш със знания с изтекъл срок на годност. Затова условие номер едно, за да бъдете един от нас е:

Вие трябва да искате да се развивате. Трябва да научавате по нещо ново във вашата сфера всеки божи ден и да сте готови да го споделите с учениците си.

2. Актьорско майсторство

Гейл Гудуйн казва: „Преподаването е една четвърт подготовка и три четвърти театър.“

Не може да отегчите учениците си до смърт, за да ги научите на нещо. Най-добрият учител е не този, който знае най-много, а този който може да предаде това, което знае по увлекателен начин. Учебниците, упражненията и тестовете са просто инструмент, но ако не накарате учениците си да се смеят, ако не привлечете интереса им с практически полезни знания, дори и най-добрият учебник няма да ви помогне.

3. Кулинарни способности

Болшинството учители водят всеки свой урок по абсолютно еднакъв начин. Това е все едно да имате ресторант и всеки божи ден да готвите само боб със зеле. Днес боб със зеле, утре боб със зеле, вдругиден на хората вече ще им се драйфа от вашия ресторант. Урокът на добрия учител е като менюто на скъп ресторант, ордьовър, основно ястие, десерт, всеки ден нещо ново, нещо полезно, но и нещо забавно. Било то пикантна история или сладка приказка. Ние предоставяме перфектната „книга с рецепти“ наречена Teacher‘s book, но вие трябва да вложите и нещо от себе си, за да сервирате знанията по перфектния начин.

Това е всичко. Не търсим професори и доценти, а хора с желание и вроден преподавателски талант. Хора, които обичат да учат и да се забавляват.

Свържете се с нас ако искате да станете част от екипа.

Изпратете ни вашето CV и няколко думи за това какво бихте искали да преподавате.

Търсим преподаватели по чужди езици, компютърни приложения, програмни езици или дори дисциплините преподавани в училище.

Classroom.bg държи на качеството и преподавателския талант, затова ще организираме пробен урок, на който да демонстрирате вашите учителски способности.