Онлайн Курсове по Английски език и компютри. Безплатни видео уроци.

За нас

няколко думи

за нашия екип

Защо го правим?

Нашата мисия е да предоставим най-качествената услуга, достъпна за възможно най-широк кръг от хора. Искаме да осигурим достъп до първокласно чуждоезиково обучение на хората от всяка точка на България и света.

Ние вярваме, че за да успееш, трябва винаги да даваш повече, отколкото се очаква от теб.

Затова посветихме последните седем години на това да създадем ефективна методика за преподаване, учебната система Instant Progress и настоящата онлайн платформа за обучение.

Много от ресурсите, качени на сайта са безплатни и ще си останат такива и след постепенното разширяване на обема от материали. Работим непрекъснато, като допълваме, обогатяваме и обновяваме видеоуроците. Платените ни курсове осигуряват максимална гъвкавост при обучението и можете да ги изучавате самостоятелно или да добавите и практически занимания с преподавател (Премиум пакет).

Ето и екипа от професионалисти, които са отговорни за Вашето уникално преживяване в Classroom.bg:

Кои сме ние?

Таня Георгиева

основател на Classroom.bg

Филолог и преподавател по английски. Създател на голяма част от видео уроците. Винаги се опитва да съчетае сериозните обяснения на граматиката с нещо забавно. Ако сметнете, че е пропуснала в обясненията си това, което Ви интересува, тя ще се радва да ѝ пишете, за да направи следващия видео урок.
Таня непрекъснато следи най-новите методи и техники за преподаване. Посещава многобройни курсове и семинари. Много ценно за нея беше обучението по Творческо преподаване в Кеймбридж, Великобритания, с лектор Джим Скривънър, който е забележителен автор и практик на тема методика на преподаването.
Мечтата на Таня е да помогне на колкото се може повече българи да започнат да общуват на английски език, за да се докоснат до необятното море от информация и да отворят пред себе си много врати за бъдещо развитие.

Димитър Дончев

основател на Classroom.bg

Завършва европеистика заради интереса си към чуждите езици, а страстта му към преподаването, графичния дизайн, програмирането и новите технологии го подтикват да създаде този уебсайт. Ако нещо някъде не работи – той е виновен. Ако намирате нещо в сайта за красиво, полезно или супер яко... най-вероятно пак той е виновен. Част от видео уроците също са негово дело. Гордее се с факта, че учениците му сравняват уроците, които им е водил с телевизионно шоу или рок концерт... значи явно им е било забавно. Ако искате да видите повече видео уроци с негово участие, а той се бави с пускането им, не му се сърдете... просто е нарамил прекалено много дини под мишницата си и все още не се е научил да жонглира с тях.

Велина Ганчевска

връзка с клиенти

Учтива и изключително спокойна, тя може да Ви разясни всичко по начина на провеждане на обучението. Търпеливо ще Ви изслуша и ще Ви помогне, ако имате някакви технически затруднения или въпроси. С нея можете да се свържете, за да насрочите своето занимание с преподавател.

Ричард Гибсън

преподавател от Великобритания

Неговото автентично английско произношение ще чуете във видео уроците. Разясненията и примерите, които той дава не са извадени от дебелите граматики. Това е начинът, по-който англичаните възприемат своя роден език. Ако искате и Вие да започнете да говорите така, спирайте видеото и повтаряйте след него. Опитайте да звучите по същия начин.

Антония Стоянова

преподавател по английски език

Завършила Английска филология и курс "Принципи и практики на онлайн преподаването" към TESOL International Association. Продължава да се усъвършенства като работи по докторската си степен във Великобритания. Тя е винаги лъчезарна и положително настроена. Подхожда към всеки курсист с персонален подход и адаптира урока според индивидуалните му потребности.

Мира Дестина

преподавател по английски език

Филолог с Трети сертификат на Кеймбридж (Certificate of Proficiency in English) взет с най-високата оценка: A. Мира постоянно усъвършенства английския си в ежедневните си контакти с англоговорящи. Тя е много стриктен преподавател, който е подготвил голям брой курсисти за явяването им на изпитите за сертификатите на Кеймбридж. С нея можете да започнете да учите от самото начало и да се изкачите до най-високите стъпала от стълбичката на знанието. Дългогодишният й опит като преподавател й позволява бързо да прецени какви са потребностите на всеки и да добави по нещо специално за него, за да усъвършенства уменията му.

Надежда Ганева

преподавател по английски език и видео монтаж

Дългогодишен преподавател с богат опит в преподаването на различни възрасти - от деца в детската градина до възрастни. За Надя е изключително важно хората да се чувстват спокойни докато учат. Тя успява да накара курсистите си да забравят всички грижи и да учат английски забавно и приятно. Приятелското й отношение и персонален подход поощряват курсистите да говорят без да се страхуват, че може да сгрешат.
Освен това, Надя се грижи за монтажа на видео уроците. С богатата си обща култура и перфекционизъм, тя често насочва Таня и Ричард в правилната посока, когато си позволят някоя недомислица във видеата.

Александрина Угренова

преподавател по английски език

Млад и амбициозен преподавател. Александрина има Втори сертификат на Кеймбридж (Certificate in Advanced English). Тя свободно комуникира с хора от различни националности и е участвала в многобройни събития, свързани с посрещането на чуждестранни посланници и представянето на българската култура пред тях. Александрина е много търпелива към своите курсисти и обича да ги насърчава и хвали за постигнатото.

Зара Янева

преподавател по английски език

Филолог и преводач. Зара е непринудена и естествена в разговорите и отношението си към хората. Умее да обяснява увлекателно и на разбираем език. Има чувство за хумор и веднага усеща слабите места. Бързо намира подход и съумява с лекота да постигне целите, поставени в урока.

Алекс Дибра

преподавател по английски език

Млад и амбициозен преподавател. Алекс има прекрасно произношение. Заниманията с него са изпълнени с приятелска атмосфера, в която се учи спокойно и забавно.

Mоже би Вие

знаете чужд език?

Търсим и нови партньори. Ако имате опит в преподаването на чужди езици и искате да преподавате онлайн, свържете се с нас.

Научете повече