Онлайн Курсове по Английски език и компютри. Безплатни видео уроци.

Примерен урок

Instant Progress Beginner

ниво А1.1 Урок 7

Видео материали към Урок 7

Флаш карти

Един от най-добрите методи за запомняне са флаш картите. За Ваше улеснение се стараем да подготвим флаш карти към всеки урок. Прегледайте картите и ако вече знаете дадена дума просто я извадете от тестето. След като преминете всички думи от английски на български обърнете тестето, за да проверите знанията си от български на английски.

Отвори картите

Откъси от учебната система Instant Progress

По-долу може да изтеглите всички учебни пособия отнасящи се до урок номер 7.

Откъс от Учебника и прилежащите му аудио упражнения от CD1

Откъс от Учебната тетрадка + Workbook CD

Учебна тетрадка Workbook track 06 Workbook track 07

Откъс от онлайн урок номер 7

Вижте кратък откъс, записан по време на онлайн урок 7. Това е уводната част на урока, съдържаща кратък преговор за "загрявка" на учениците и проверка на домашната работа.

Във виртуалната класна стая има един преподавател и група от 5 ученика. Записа е направен от гледната точка на един от учениците.

Освен, че виждат виртуална бяла дъска с всички верни отговори на упражненията, всеки от учениците има и книжно копие на учебната система за попълване и самостоятелна работа.

Първите два курса по английски език са базирани на учебната система Instant Progress

Научете повече за учебната система Instant Progress.

Курсове по английски език

Най-бързият и лесен начин да повишите познанията си по английски. Изберете желаното от вас ниво и разгледайте нашите предложения. Онлайн курсовете включват учебен комплект и пълен пакет от видео уроци за максимално бързо усвояване на материала. Обучението е идеално за хора с ограничено свободно време.