Онлайн Курсове по Английски език и компютри. Безплатни видео уроци.

Как го правим?

Начин на провеждане

на курсовете по английски език

Обучението е организирано
по следния начин

Книжен учебен комплект

Classroom.bg използва доказаните и работещи методи на обучение в контекста на езикова школа, като ги надгражда със средствата на новите технологии. По тази причина държим курсовете по чужди езици да бъдат базирани на модерни и увлекателни учебни системи като Instant Progress, Speak Out и Objective. При записване на курс по английски език ще ви изпратим учебник на хартия, за да четете, слушате и правите упражнения така, както бихте го правили в езикова школа.

Видео уроци и разяснения

Получавате достъп до специално разработени видеа с подробни обяснения от двама преподаватели по всяка страница от Вашия учебник. Британският преподавател чете текстовете и примерите, а след него българският преподавател превежда и обяснява. Докато гледате тези видеа, правите упражненията във Вашия хартиен учебник. Имате възможност да гледате видео материалите по всяко време на денонощието и колкото пъти искате.

Видео тетрадка речник

За по-бързо и лесно научаване на новите думи, за Вас сме подготвили видео клипове с лексика. Докато гледате тези материали, можете да повтаряте думите след преподавателя, за да ги запомните по-лесно. Думите и граматиката за първо ниво ще намерите и в допълнително помагало с превод и разяснения на български език.

Флаш карти

За да учите и проверявате знанията си, получавате достъп до интерактивни карти. Всеки урок упражнявате с различна група карти. От едната страна на всяка карта е записана нова дума или фраза, а от другата нейното значение или обяснение. Флаш картите са адаптирани да се ползват на компютър, таблет и смартфон. По този начин учите навсякъде и във всеки удобен момент (дори когато чакате градския транспорт, пътувате за работа или скучаете във фризьорския салон).

Консултации с преподавател

В премиум курсовете добавяме и пакет от консултации с преподавател в реално време. По време на тези консултации практикувате наученото от изминалите няколко урока. Правите упражненията за говорене от учебника и други допълнителни разговори на английски и задавате въпросите си, ако нещо е останало неясно по уроците. Комбинирането на видео уроци и консултации с преподавател в реално време Ви осигурява свободата да работите върху материалите по всяко време, да гледате уроците колкото пъти искате и да избирате темпото на учене. Вижте примерна консултация от ниво Beginner.

Как да се запишете на онлайн курс?

1Попълнете нашата форма за регистрация. (Вашият имейл адрес, пощенски адрес и телефонен номер ще използваме само за връзка с Вас. Те няма да бъдат видими от останалите курсисти.)

2Поръчайте някой от нашите курсове.

3Наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения в регистрационната форма телефон или по имейл, за да потвърдите поръчката. Ако сте записали премиум курс, ще уточните кога Ви е удобно да присъствате на онлайн занимания и кога можете да участвате в пробна онлайн консултация с наш преподавател.

4След като се уверите, че предлаганата от нас услуга е точно това, от което се нуждаете, извършвате плащане на желания от Вас курс и учебен комплект (по банков път или с наложен платеж при получаване на учебния комплект).

5Присъствате на онлайн заниманията, учите и се забавлявате.

6Ако сте избрали премиум пакет, след като завършите курса и издържите финалния тест ще получите онлайн сертификат, който ще бъде достъпен на нашия уебсайт. При кандидатстване за работа можете да поставите линк към сертификата във Вашето CV. Ако желаете, ще Ви изпратим и сертификат на хартия.

Примерен урок

За да получите по-точна представа за метода на преподаване, може да разгледате всички материалти от Урок 7 на ниво Beginner по системата Instant Progress.

Вижте урока

Курсове по английски език

Най-бързият и лесен начин да повишите познанията си по английски. Изберете желаното от вас ниво и разгледайте нашите предложения. Онлайн курсовете включват учебен комплект и пълен пакет от видео уроци за максимално бързо усвояване на материала. Обучението е идеално за хора с ограничено свободно време.