Учебната система Instant Progress

Учебната система Instant Progress

the Instant Progress Learning System

Онлайн курс по английски език - ниво А1.1 и А1.2

Незабавен напредък в Английския с Instant Progress

Учебната система Instant Progress е проектирана с цел достигане на максимално бърз напредък във владеенето на Английски Език. Тя е подходяща за ученици от гимназиален етап, студенти и възрастни.

Първото ниво Instant Progress – Beginner е подходящо за хора без предварителни познания в езика, както и за хора, които са учили английски, но искат да затвърдят знанията си, за да поставят стабилна основа за по-нататъшното овладяване на езика. Системата дава изчерпателно обяснение на базовите граматически принципи, богат речник от думи от първа необходимост, както и полезни фрази, които позволяват мигновеното активиране на лексиката в говоримата реч.

Методи на преподаване

Системата е подходяща както за курсове в реална класна стая, така и за занимания в онлайн среда, като към нея се предвижда и създаването на допълнителни видео уроци, които ще бъдат качвани постепенно на този уебсайт. Темпото на напредване е бързо, но учениците ще имат шанса да повторят новите за тях неща колкото пъти им е необходимо благодарение на библиотеката от видео уроци. Това прави системата Instant Progress – Beginner подходяща както за абсолютно начинаещи, така и за хора, които вече са имали контакт с английския език и биха желали само да опреснят и затвърдят познанията си.

Темите засегнати в учебната система са изключително актуални и интересни, което спомага да се задържи вниманието на учениците. Тя е лесна за използване, с ясна структура и цели. Големият брой упражнения за слушане и говорене стимулират учениците да общуват свободно и уверено.

Граматическите правила са представени по ясен и лесен за разбиране начин, като към тях са предвидени достатъчен брой упражнения за тяхното бързо осмисляне и овладяване.

Компоненти на системата

Системата включва:

  • Луксозен цветен учебник + учебна тетрадка в обща подвързия.
  • Граматическо и лексикално помагало – малък формат (А5).
  • Учителски комплект дискове:
    - 2 CD диска с упражнения към учебника
    - 1 CD диск с упражнения към учебната тетрадка
  • Учителско помагало с попълнени верни отговори за всички упражнения, с идентично разположение като учебния комплект на учениците, с цел бързо и лесно ориентиране на учителя по време на заниманието + методически съвети гарантиращи максимално ефективния и увлекетален подход на преподаване.

Структура

Учебникът и тетрадката съдържат 40 урочни единици + 4 преговорни урока (По един преговорен на всеки 10 урока). Идеалната продължителност на курса по тази система е 120 - 150 часа, но може да бъде покрита и в рамките на 90-100 часа ако учениците са имали предишен контакт с английския език.

Ценова листа

icon_SBУчебник и учебна тетрадка в обща подвързия39.00 лв
icon_SBГраматическо и лексикално помагало10.00 лв
icon_SBКомплект: Учебник и учебна тетрадка + Граматическо и лексикално помагало49.00 лв

icon_SB3 Аудио CD диска с упражнения (2 диска към учебника и 1 към учебната тетрадка)19.00 лв
icon_SBКомплект: Учебник и учебна тетрадка + Граматическо и лексикално помагало + 3 CD диска68.00 лв

Специална промоционална оферта с нарастващи отстъпки за учебни центрове и езикови школи преподаващи по системата Instant Progress.

Моля свържете се с нас, за да получите преференциалната ни оферта за езикови школи.

Научете повече за системата Speakout