Индивидуално онлайн обучение

Индивидуално онлайн обучение

по английски език

за ученици от 1 до 7 клас


Ефективният вариант за учене онлайн

Позволете на детето си да учи в удобно време, ефективно и безопасно!

Какви са предимствата на индивидуалните онлайн занимания?

 • Активно участие на ученика

  Провеждането на заниманията само с един обучаван гарантира, че той ще участва през цялото време. Заниманието е предназначено само за него и той прави всички упражнения от начало до край. Забавните учебни материали го поддържат концентриран през цялото занимание.

 • Персонален подход от учителя

  Когато учителят работи само с един ученик, той обръща персонално внимание на неговите потребности и напредък. Допуснатите грешки се изясняват с допълнителни примери и упражнения и се продължава напред с най-подходящото темпо.

 • Бърз напредък

  Ученикът разбира колко лесно и забавно е да учиш английски. Без напрежение от връстниците и с много мотивация за учене, обучаваният напредва много по-бързо.

  Индивидуалното обучение решава проблемите, които се случват в големите онлайн групи или класове, като например детето да губи търпение докато изчаква реда си или да се „скрие” докато другите правят упражненията.

Обучение за ученици от 1 до 7 клас

Основни компоненти:

 • Учебен комплект на хартия
  За обучението се използват най-новите учебни системи на утвърденото британско издателство Express Publishing. Учебният комплект включва оригинален учебник, цветна работна тетрадка и допълнителни материали според нивото.
 • Онлайн занимания с преподавател
  Учителят представя материала заедно с много весели истории и забавни герои. Учебникът оживява и детето може да види всяко упражнение на екрана си. Анимиран помощник превръща граматиката в нещо много лесно. Детето прави упражненията в своя учебник, проверява ги с учителя си и вижда всички верни отговори пред себе си. Уроците често завършват с игра или песен, които допълват веселото настроение.
 • Периодични тестове и обратна връзка
  След всеки завършен раздел детето прави онлайн упражнения за проверка на напредъка. Родителят получава пълна информация за работата и резултатите на детето.
 • Дигитален или хартиен сертификат за завършен курс.
  След успешно положен финален тест ученикът получава сертификат за изученото ниво.

Допълнителни предимства:

 • Безплатен входящ тест за определяне на нивото
  За да изберем най-подходящото ниво на обучение, учениците след завършен 2 клас правят входящ тест. Покриването му с над 70% показва, че детето е усвоило необходимите знания от предишната година и може да продължи със следващото ниво.
 • Възможност за избор на интензивност
  Заниманията се провеждат два пъти седмично в удобно за ученика и учителя време. Всяко занимание продължава 60 минути. Стандартно се провеждат 8 занимания месечно. Според Вашите предпочитания може да бъде избрана и друга интензивност. Ако през съответния месец има ваканции или национални празници, може да се проведат по-малък брой занимания и това се отразява пропорционално на месечната такса.
 • Пропускане на занимания
  Ако предварително сме информирани от родителя за налагащо се отсъствие на детето, заниманието се отменя и се прехвърля за следващия месец или се компенсира в друго удобно време.
 • Начало на обучението: по всяко време.
  Обучението е индивидуално и може да започне веднага след записването на ученика.

Как да запишете своето дете?

След като направите поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на удобното време за провеждане на заниманията, възрастта и нивото на детето. Ако е необходимо входящо тестване, ще получите от нас линк към теста.

Всяко занимание е с продължителност 60 минути. След изучаването на първоначалните осем занимания, можете да добавите допълнителни на цена 35 лв на занимание.

Учебници

359лв

8 занимания
+ учебен комплект
+ безплатна доставка

Преподавателите в Classroom.bg

Нашият екип от учители има богат опит в преподаването на ученици от всички възрасти. Ние постоянно следим най-новите методи на преподаване и превръщаме обучението в забавление. Обичаме това, което правим и за нас е удоволствие да работим с децата. В приятелска атмосфера, заниманията минават неусетно и децата ги очакват с нетърпение. Щастливи сме да виждаме техния напредък и да им предлагаме нови предизвикателства по пътя към успеха.

Милена

Надя

Елла

Валя

Таня

Алекс

Какво казват хората за нас

Това са само малка част от доволните ни клиенти. Опитайте и вие.

Запишете детето си